Imbuko Wit AAP

Deze wijn is tot stand gekomen met Stichting Apenheul. Voor iedere fles wijn wordt €0,50 afgedragen aan de stichting voor natuurbehoud van gebieden waar bedreigde aapsoorten leven zodat ze in hun natuurlijke habitat kunnen leven om te overleven.

Deze intense frisse en sappige wijn met Fairtrade achtergrond heeft tonen van mango, abrikoos en limoen. Echt een bijzondere wijn met een bijzondere achtergrond.

Wijnhuis Imbuko Winery
Land + streek Zuid Afrika, Wellington
Druif Chenin blanc en Sauvignon blanc
Wijnclassificatie Fairtrade Max Havelaar en Verantwoorde landbouw
Smaaktype Fris en Fruitig
Wijn & spijs advies Stijlvol aperitief, ideaal bij kleine hapjes en uiteenlopende voorgerechten of kaas.
Prijsklasse Midden
Wijnjaar 2016
Wijnsoort Wit
Aanbevelingen & medailles
EAN fles 6009803218678
EAN doos 6009803218685

Meer informatie over het Apenheul Natuurbehoudfonds en hun projecten vindt u op de website van de Apenheul.

Zuid-Afrika heeft de wereld getoond dat het rustig kan veranderen en uitdagingen aangaat in een nieuwe richting. De bedrijfsnaam Imbuko betekend in het Xhosa “bewondering voor … “. Wijnhuis Imbuko werkt volgens de officiële internationale Fairtrade standaarden. Als consument krijgt u de kans om minder bedeelde medemensen te helpen door te genieten van deze wijn die gemaakt is met extra toewijding en passie. Bij elke fles die door u wordt gekocht helpt u een kind of volwassene naar school te kunnen gaan of op zekerheid voor medische hulp. Daardoor maakt u een betere toekomst mogelijk voor meerdere generaties. Bij Imbuko gaan de opbrengsten naar de kinderopvang en de leerprogramma’s van zowel de werkers in de wijngaard (de wijnboeren) als hun kinderen.

Imbuko Wit AAP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling:


Login

Register | Lost your password?